David Karsai participă la Campionatul European U16 Masculin Divizia B – ediția 2022

David Karsai face parte din staff-ul tehnic al echipei naționale a României U16 Masculin și participă la Campionatul European Divizia B destinat acestei categorii de vârstă. Ediția 2022 a acestei competiții se desfășoară între 11-20 August anul curent, la Sofia (Bulgaria).

Karsai, antrenor în cadrul Academiei CSM Oradea, ocupă funcția de scouter în staff-ul tehnic condus de tehnicianul elen Manolis Papamakarios. Amintim că David a antrenat echipa generației 2007 în sezonul 2021/22 și a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei de Liga 1 din cadrul programului dezvoltat în parteneriat de CSM Oradea, CSU Oradea și LPS Bihorul Oradea. De altfel, antrenorul orădean a făcut parte din staff-ul mai multor reprezentative tricolore pe parcursul ultimului an calendaristic.

Pe post de antrenor asistent Paula Nica, fost antrenor în cadrul Academiei CSM Oradea. Antrenor asistent este și Athanasios Molvidas.

Lotul echipei naționale a României este alcătuit din Dragoș Pârău, Akos Szentkuti, David Orbulescu, Luca Illes, Serban Jeles, Serban Horga, Malvin Dubuc, Cosmin Buboiu, Denis Bădălău, Rares Trandafir, Mihnea Ilie si George Angelian.

România a fost repartizată în Grupa D, alături de Germania, Ucraina, Finlanda, Irlanda și Slovacia. Primele două clasate avansează în sferturile de finală.