Debut cu dreptul în playoff-ul Superligii Naționale de polo 2022

CSM Oradea a câștigat primul meci disputat în playoff-ul Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a învins Dinamo București, scor 12-9.

Partida contează pentru semifinalele competiției și a avut loc joi (28.04), la bazinul Crișul din Oradea. Scorul pe reprize: 5-3, 3-2, 1-3, 3-1.

Orădenii s-au desprins la trei lungimi pentru prima dată în debutul reprizei a 2-a. Dinamo nu a renunțat și s-a apropiat amenințător, scor 9-8, cu opt minute înainte de final. CSM-ul a înscris primele trei goluri din repriza decisivă și s-a desprins pentru prima dată la patru lungimi înainte ca oaspeții să stabilească rezultatul final.

Kirill Rustamov (foto) a înscris de trei ori, Nichita Ilisie și Ramiro Georgescu au punctat de câte două ori, iar Mateja Asanovic, Istvan Szabo, Silvian Colodrovschi, Ferenc Czenk și Bogdan Remeș au marcat câte o dată pentru CSM Oradea. Alexandru Vătrai a replicat cu patru goluri pentru Dinamo București.

Scorul general devine 1-0. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul 2 are loc vineri (29.04), ora 12:00, tot la Oradea.