Debut cu dreptul pentru CSM Oradea la turneul final al CN de Juniori III la polo pe apă – ediția 2020/21

CSM Oradea a debutat cu victorie în faza tur de la turneul final al Campionatului Național de Juniori III (Generația 2006) la polo pe apă – ediția 2020/21. Formația antrenată de Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy a depășit Corona Brașov, scor 15-6.

Partida a fost controlată de orădeni. Aceștia și-au simplificat misiunea cu un start excelent de partidă. CSM-ul s-a desprins la 7-2 în primele opt minute și conducea cu 13-2 la jumătatea partidei. Formația din Brașov a redus din deficit în secvența a 3-a, pentru ca în ultimele opt minute ambele formații să marcheze câte un gol.

Andrei Marinescu a înscris de cinci ori pentru formația învingătoare. Mihai Fitero a punctat de trei ori, Ianis Soponar și Mark Tokai au înscris de câte două ori, iar Antoniu Martin, Raul Șandru și Benett Bajus au marcat câte un gol pentru CSM Oradea.

Pentru orădeni au mai jucat Marcu Szilagyi, Cristian Burlea, Bogdan Țecu, Cristopher Acatrinei, Marius Borbei, Balint Borbely, Balthasar Majoros și Alex Nagy.

Joi (08.04), în sesiunea a 2-a, CSM Oradea întâlnește concitadina Crișul. Vineri și sâmbătă sunt programate câte două sesiune pe zi, iar duminică are loc ultima etapă.

Faza tur a competiției este găzduită în bazinul Steaua din București.