Declarații Aaron Broussard după Meciul 4 din finala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21

CSM CSU Oradea s-a impus în Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21, în fața lui U-BT Cluj-Napoca. Confruntarea s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe, joi (17.06), la Arena Antonio Alexe. Rezultatul final a fost de 64-60.

Aaron Broussard a fost cel mai bun jucător al formației învingătoare. Americanul de la CSM CSU Oradea a totalizat 16 puncte cu 6/10 la aruncările din acțiune și 3/5 la linia de pedeapsă. El a reușit 6 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții cu două posesii pierdute în 25 minute de joc pentru 18 la eficiență și 4 la +/-.

Broussard a declarat următoarele la finalul partidei:

„Am analizat primele două meciuri pentru a încerca să înțelegem ce merge și ce nu merge în jocul nostru împotriva acestei echipe a Clujului. E limpede că nu ne-am gândit niciun moment că dacă pierdem s-a terminat. Am abordat aceste partide de la Oradea că avem tot ce ne trebuie pentru a câștiga. Trebuie să ne executăm acțiunile și planul de joc, dar în același timp să dăm tot ce putem pe tot parcursul meciului.

În primele două meciuri de la Cluj am comis prea multe greșeli încă din prima repriză. Nu am reușit să ne dăm seama cum să ne apărăm și cum să jucăm în atac.

Ne-a lipsit publicul tot anul. Este un sentiment extraordinar să joci în fața acestor oameni. Desigur, s-a schimbat enorm totul. Am jucat întregul sezon în liniște, iar acum dintr-o dată avem sala plină. Eu sper că suporterii noștri au gustat aceste meciuri și se bucură pentru rezultatele obținute.

În ceea ce privește meciul decisiv, este limpede că trebuie să luăm tot ce am făcut bine în ultimele două meciuri. Să rămânem focusați pe planul de joc și să facem tot ce putem pentru a-l pune în aplicare. „

Scorul general este de 2-2. Meciul 5 se dispută duminică (20.06), la BT Arena din Cluj-Napoca.

Foto: Roby Boros