Declarații Aaron Broussard după primul meci din semifinalele Ligii Naționale

CSM CSU Oradea a câștigat meciul de deschidere al seriei cu BCM U FC Argeș Pitești, din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Rezultatul final a fost de 78-54.

Aaron Broussard a fost principalul remarcat al partidei. Americanul de la CSM CSU Oradea a bifat 18 minute de joc, perioadă în care a totalizat 22 puncte cu 9/15 la aruncările din acțiune și 2/3 la linia de pedeapsă. A adăugat 7 recuperări (4 ofensive), 2 pase decisive și a terminat cu 23 la eficiență și 7 la +/-.

La finalul partidei, jucătorul cu numărul 3 din angrenajul formației orădene a declarat:

„Ne-am propus să începem meciul cu un nivel ridicat de intensitate. Este important că am reușit să fim agresivi pe tot parcursul meciului în apărare. De altfel în partea a 2-a a acestui sezon am reușit să facem acest lucru din punct de vedere defensiv. Este un lucru care ne ajută să menținem un ritm constant. Știam că va fi un meci de intensitate și este bine că am răspuns provocării în acest fel.”

În ceea ce privește prestația sa din acest meci, Broussard ne-a declarat:

„În ceea ce mă privește fac tot ce pot să fac pentru a ajuta echipa să câștige. Îmi dau silința în apărare, acolo unde nu întotdeauna se vede contribuția unui jucător. În atac, atunci când am mingea, mă gândesc la soluții care să mă ajute să pun echipa în cea mai bună postură de a câștiga.”

Aaron a prefațat în felul următor confruntarea cu Piteștiul de peste două zile:

„Este o nouă provocare. Trebuie să ne așteptăm la o reacție din partea Piteștiului. Noi știm ce avem de făcut, iar din punct de vedere al intensității este foarte important să menținem acest nivel.”

Foto: Roby Boros