Declarații Alex Gavrilovic după Meciul 2 al semifinalei cu CSO Voluntari

CSM CSU Oradea a cedat în Meciul 2 al seriei cu CSO Voluntari din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Rezultatul final a fost de 66-74.

Alex Gavrilovic a fost unul dintre cel mai productivi jucători ai echipei orădene în această confruntare. El a totalizat 12 puncte, 7 recuperări (4 ofensive) și a încheiat cu un indice de 17 la eficiență.

La finalul partidei, pivotul francez a declarat:

„A fost un meci de mare intensitate. Un duel de mare luptă, cu efort fizic major de ambele părți. Consider că am jucat destul de bine, dar în mod evident nu suficient pentru a câștiga în fața unei astfel de echipe. Sunt de părere că am făcut câteva greșeli pe parcursul jocului, acestea ne-au costat scump. Voluntari este o echipă capabilă să te pedepsească, lucru pe care l-a făcut în această seară.

Urmează un meci decisiv. Jucăm în deplasare, datele se schimbă din toate punctele de vedere. Pentru noi este evident că nu avem altă opțiune decât victoria. Altfel seria se va încheia. Eu cred în continuare în șansele noastre, dar așa cum se știe, fiecare meci este deschis oricărui deznodământ.”

Scorul general a devenit 2-0 în favoarea lui CSO Voluntari. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul 3 are loc miercuri (18.05), ora 18:00, în Ilfov.