Declarații Bobe Nicolescu după Meciul 2 al seriei cu CSM Constanța din playoff-ul LNBM 2024

CSM CSU Oradea a învins CSM Constanța, scor 91-82, în Meciul 2 din primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc joi (11.04), la Oradea Arena.

Bobe Nicolescu a fost unul dintre principalii remarcați ai echipei în acest duel. Căpitanul CSM Oradea a totalizat 15 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție în 24 minute de joc pentru 19 la eficiență și 8 la +/-.

La finalul partidei, numărul 24 a declarat:

„Cred că per total am făcut un meci bun. Pe alocuri nu am mai fost la fel de focusați ca în primul meci. Lucru care consider că se vede pe numărul de puncte încasate. Eram sigur că cei de la Constanța vor veni mai motivați după diferența din primul meci. Era clar că vor să demonstreze ceva după acel meci. Consider că am făcut un joc bun și am obținut o victorie meritată. Seria nu s-a terminat, mai avem nevoie de o victorie.”

Referitor la prestația sa, Nicolescu a afirmat:

„Mă bucur de fiecare dată când pot să ajut echipa cu puncte, dar cel mai important rămâne ca echipa să câștige. Am fost găsit în poziții favorabile de colegi. Mă bucur că am reușit să marchez și să le răsplătesc încrederea.”

Întrebat ce așteptări are de la următorul meci, programat la Constanța, Bobe a precizat:

„Pentru noi, evident, ar fi ideal să câștigăm Meciul 3. Evident va fi foarte greu să învingem. Suntem conștienți că vor forța victoria. Pe de altă parte, noi ne dorim să confirmăm valoarea și așteptările legate de echipa noastră. Știm că este foarte important să câștigăm în deplasare, așa fac echipele mari. „

Scorul general a devenit 2-0. Seria se mută la Constanța, următorul meci având loc pe 16 Aprilie anul curent.

Foto: Roby Boros