Declarații Cristian Achim după debutul victorios în anul 2020

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a vorbit despre succesul repurtat la Sibiu, în primul meci din anul calendaristic 2020. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 85-63, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2019/20.

Iată ce a spus tehnicianul CSM CSU Oradea la finalul meciului:

„A fost un meci, zic eu, controlat de noi de la un capăt la celălalt. Am jucat bine și am tratat meciul serios. A fost un examen important și aveam nevoie de un rezultat pozitiv pentru a ne menține în apropierea primului loc, respectiv pentru a ne desprinde de echipa urmăritoare în clasamentul Ligii Naționale. Nu sunt foarte multe de spus. În această seară realmente am fost mai buni.

Am avut două absențe în această seară, Bobe și Barnette. Însă jucătorii prezenți la acest meci au jucat foarte bine. Mă bucur că munca foarte bună de la antrenamente se vede și în joc.”

Aceasta a fost a 10-a victorie consecutivă în competițiile organizate sub egida Federației Române de Baschet (nouă în Liga Națională, una în Cupa României). CSM CSU Oradea are 10-2 la general și se menține pe locul al 2-lea în LNBM.

Urmează două meciuri pe teren propriu, cu Tsmoki Minsk (FIBA Europe Cup, miercuri, 08.01), respectiv SCM Timișoara (Liga Națională, sâmbătă, 11.01). Ambele partide se dispută la Arena Antonio Alexe din Oradea, fiind transmise în direct la DigiSport.