Declarații Cristian Achim după eșecul cu SCM U Craiova

Antrenorul Cristian Achim a vorbit despre eșecul suferit de CSM CSU Oradea în compania lui SCM U Craiova. Meciul contează pentru Liga Națională și s-a terminat cu scorul de 79-84.

Iată ce a declarat tehnicianul roș-albaștrilor la final:

„În primul rând doresc să felicit echipa din Craiova pentru victorie și pentru că a jucat foarte bine. Adversarul noastru a fost mult mai bun decât noi în toate aspectele. Cei de la Craiova au jucat cu multă energie și determinare. Au făcut un efort fizic deosebit.

Noi nu putem să spunem același lucru. Nu ne putem concentra două meciuri la rând în acest sistem. Din păcate nu putem să jucăm la nivelul nostru obișnuit din acest motiv. Nu am putut să învingem pe absolut nimeni în relația 1 la 1, ceea ce este trist pentru noi și de aici s-a făcut diferența. De aici a rezultat înfrângerea.”

Refertitor la turneul FIBA Europe Cup, programat în perioada 26-29 ianuarie la Istanbul, antrenorul Achim a precizat:

„Sperăm să fim sănătoși. Este cel mai important lucru. Atât din punct de vedere al acestui virus, cât și din punct de vedere sportiv. Avem niște probleme acum. Să sperăm că totul va fi în regulă. Mergem acolo să ne calificăm, acesta este obiectivul nostru. Vom vedea dacă vom putea. Vom încerca să luăm fiecare meci în parte și să-l jucăm.”

Foto: Roby Boros