Declarații Cristian Achim după Meciul 1 al seriei cu FC Argeș Pitești

CSM CSU Oradea a depășit FC Argeș Pitești, scor 110-59, în Meciul 1 al „finalei mici” din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22. Partida a avut loc luni (23.05), la Arena Antonio Alexe din Oradea și a fost controlată de gazde pe fondul unui număr de absențe importante în angrenajul adversarului.

La finalul partidei, antrenorul Cristian Achim a afirmat următoarele:

„Eu mă bucur pentru victorie. Este foarte important că am reușit să ne motivăm pentru această serie după dezamăgirea înfrângerii din semifinale. Mărturisesc că este foarte greu să de montezi în aceste condiții. De aceea mă bucură prestație echipei noastre.

Nu este mai puțin adevărat faptul că adversarul întâmpină probleme de efectiv majore. Astfel, misiunea echipei din Pitești a devenit foarte dificilă, însă noi trebuie să ne vedem de drumul nostru. Avem în continuare nevoie de încă o victorie pentru a termina acest sezon pe podium și în zona medaliilor.

Urmează un meci la Pitești. O nouă deplasare lungă și într-un loc în care am avut probleme în acest sezon. Îmi doresc să câștigăm, dar e limpede că va trebui să rămânem concentrați și să ne concentrăm asupra baschetului.”

Scorul general este de 1-0 pentru CSM CSU Oradea. Meciul 2 are loc joi (26.05), ora 17:30, la Pitești. Acesta va fi transmis în direct la DigiSport și PrimaSport, respectiv pe FRB TV (YouTube).