Declarații Cristian Achim după Meciul 1 al seriei de playoff cu SCM Timișoara

CSM CSU Oradea a obținut a 12-a victorie consecutivă în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Roș-albaștrii au revenit de la un deficit de peste zece puncte și s-au impus cu scorul de 84-74 în Meciul 1 al seriei cu SCM Timișoara din primul tur al playoff-ului.

la finalul partidei, antrenorul Cristian Achim a declarat următoarele:

„Am avut în față o echipă extrem de bine organizată, care știe să joace foarte bine acest gen de meciuri. De asemenea, am întâlnit o echipă care a marcat foarte bine de la distanță. Noi nu ne-am găsit ritmul, dar nivelul de intensitate din primele trei sferturi cred că ne-a adus victoria pentru că în final am reușit să îi oprim. Sper ca această intensitate să se materializeze și în meciul următor.

Desprinderea Timișoarei la peste zece puncte în sfertul al 3-lea a fost un moment greu de tot pentru noi. Foarte greu. Jucătorii noștri au arătat că au caracter, că au valoare și sunt capabili să joace meciuri importante. Nu e deloc ușor să întorci un meci cu Timișoara de la -11 în acel punct al meciului.”

Scorul general a devenit 1-0 pentru CSM CSU Oradea. Meciul 2 are loc miercuri (19.05), tot la Arena Antonio Alexe. Jocul va putea fi urmărit în transmisiune directă pe pagina de Facebook CSM Oradea, respectiv pe canalele YouTube FRB TV și Superbet.