Declarații Cristian Achim după Meciul 4 al finalei LNBM 2021

CSM CSU Oradea a câștigat Meciul 4 al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21, disputat în compania lui U-BT Cluj-Napoca. Rezultatul final a fost de 64-60.

La încheierea partidei, antrenorul Cristian Achim a declarat următoarele:

„Foarte multe nu s-au schimbat. Nu există necunoscute. Atât, cât și ei știm exact cine și ce joacă. Ne cunoaștem foarte bine. După părerea mea toate meciurile au fost demne de finală. A fost un spectacol foarte frumos și mă bucur că jucăm cu public în sală. Mă bucur că fanii de la Cluj au fost prezenți la aceste meciuri. De asemenea, sunt foarte bucuros pentru fenoment și pentru reînceperea vieții. Bine-nțeles, mă bucură faptul că ducem finala în joc decisiv.

Apărarea a fost cheia. Cluj a marcat 60 puncte în acest meci. E adevărat că și noi am marcat 64 pentru că și adversarii noștri s-au apărat la fel de bine.

Referitor la meciul decisiv, cred că trebuie să ne așteptăm la o încleștare fizică, cu elemente psihice și trebuie să ne așteptăm la o reacție puternică din partea Clujului. Este firesc. Așa decurg lucrurile în sport. Echipele bune reacționează. Este ceva normal.”

Scorul general este de 2-2. Meciul 5 se dispută duminică (20.06), la BT Arena din Cluj-Napoca.