Declarații Cristian Achim după meciul cu CSO Voluntari

CSM CSU Oradea a revenit pe teren după o absență de o lună și a primit vizita lui CSO Voluntari, într-un meci contând pentru Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22. Roș-albaștrii au fost învinși cu scorul de 68-82, la Arena Antonio Alexe.

La finalul confruntării, antrenorul Cristian Achim a declarat următoarele:

„Felicit echipa din Voluntari pentru victorie. A fost fără îndoială echipa mai pregătită pentru un astfel de meci. Nu a fost o seară reușită pentru noi. Este firesc să se întâmple acest lucru pentru motivele binecunoscute prin care am trecut.

Foarte important e că în sfârșit am reușit să disputăm un meci, deoarece și acest lucru a devenit frustrant la un moment dat. Avem multe de îmbunătățit, dar în același timp de acum încolo programul nostru se va aglomera.

Din punct de vedere sportiv este greu să avem pretenții în acest moment. Știm care ne sunt obiectivele și nu va fi deloc ușor să le atingem, dar este cert că va trebui să facem tot ce depinde de noi, fiecare în parte.

Urmează două meciuri în deplasare în următoarea săptămână. Un bun prilej pentru noi de a crește ca nivel de joc și în formă sportivă.

Mă bucur că am jucat și că ne-am reîntâlnit cu publicul. Le mulțumim că au venit să ne susțină.”

CSM CSU Oradea se deplasează la Târgu Jiu pentru meciul cu CSM din localitate, în Liga Națională. Acesta se va desfășura sâmbătă (22.01), ora 18:00. Ulterior, roș-albaștrii vor pleca în Portugalia pentru duelul cu Benfica, din etapa a 4-a în TOP 16 din FIBA Europe Cup.