Declarații Cristian Achim după meciul cu Timișoara

CSM CSU Oradea a învins SCM Timișoara, scor 90-52, în etapa a 13-a din Grupa valorică A în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2019/20. La finalul acestei partide, antrenorul Cristian Achim a participat la conferința de presă.

Iată ce a declarat tehnicianul roș-albaștrilor referitor la acest meci:

„Consider că nu sunt foarte multe de spus despre acest meci. Echipa a avut reacție după înfrângerea de miercuri. Am controlat meciul de la un capăt la celălalt. Mă bucur că am avut posibilitatea să le acord minute de joc tuturor. Sunt mulțumit de felul în care am jucat și de faptul că am făcut efortul corect. Orice jucător are zile mai bune și mai puțin bune, dar efortul trebuie să fie mereu același.”

Referitor la absența lui Bobe Nicolescu de la acest meci, antrenorul Achim a anunțat că acesta a suferit o nouă accidentare la antrenament. El a declarat următoarele:

„Din păcate, Bobe a suferit o nouă accidentare. Este o problemă care îl va ține departe de teren o bună perioadă de timp. Cu siguranță nu îl veți vedea în teren cel puțin până la pauza competițională din luna februarie.”

Referitor la următorul meci, unul decisiv de calificare în Cupa României, Cristian Achim a precizat următoarele:

„Ne așteaptă un meci foarte important joi, la Craiova, atunci când jucăm calificarea la Final Four-ul Cupei României. Întâlnim o echipă foarte bună. Știam că este o echipă foarte periculoasă, iar după victoria de la Cluj va veni pe fondul unei încrederi fantastice. Îmi amintesc că în sezonul trecut, tot în sferturile de finală ale cupei, după ce a pierdut la 15 puncte diferență în tur, a avut șansa calificării la ultima aruncare din retur. Va fi un meci complicat și pe care va trebui să-l tratăm cu mare atenție, altfel vom avea probleme mari.”