Declarații Cristian Achim și Stephen Holt după înfrângerea cu CSU Sibiu

CSM CSU Oradea a înregistrat primul eșec în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Roș-albaștrii au cedat în fieful lui BC CSU Sibiu, scor 87-91, după un meci în care a alergat după adversar preț de mai bine de 20 minute.

La finalul confruntării antrenorul Cristian Achim a declarat:

“A fost un meci frumos, dominat de echipa din Sibiu pe tot parcursul jocului. Pe final am avut un moment bun, dar a fost doar un moment. Nu aveam cum să mai recuperăm acel deficit. Au fost mai buni decât noi, au meritat pe deplin victoria în acest meci.

Ne-a lipsit absolut totul. Sibiu a avut mai multă energie decât noi. Au alergat mai bine, au recuperat mai bine, au aruncat mai bine. Practic nu meritam să câștigăm sub nicio formă.

Trebuie să ne analizăm foarte bine pe noi. Trebuie să mergem mai departe și vom încerca să câștigăm următorul meci.”

Stephen Holt, autor a 17 puncte în 27 minute de joc, a precizat următoarele:

“A fost un meci greu. Am întâlnit un adversar dificil. Știam că asta ne așteaptă. Trebuie să le dăm credit celor de la Sibiu, au marcat foarte bine de la distanță. Au găsit un ritm foarte bine pe care au reușit să-l păstreze până la final. Este limpede că va trebui să facem o treabă mai bună în apărarea la perimetru și să avem grijă de minge. În fine, avem de îmbunătățit activitatea noastră la recuperare și mă refer la întreaga echipă, nu doar la oamenii mari. Trebuie să facem o treabă mai bună ca echipă.

Partea pozitivă este că am luptat până la capăt și că am reușit să revenim, chiar dacă nu am reușit să anulăm deficitul. Consider că este o lecție pe care trebuie să o învățăm, iar mâine avem un nou meci în care trebuie să jucăm mai bine.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *