Declarații Cristian Achim și Stephen Holt după meciul cu BCM U FC Argeș Pitești

CSM CSU Oradea a fost învinsă de BCM U FC Argeș Pitești, scor 62-63, într-un meci din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Partida s-a desfășurat sâmbătă (03.04), la Sala Sporturilor Trivale.

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, a precizat următoarele la finalul acestui meci:

„În primul rând doresc să felicit echipa gazdă. A jucat foarte bine, cu un nivel al agresivității foarte bun. Consider că a fost un meci bun de ambele părți, cu un plus evident pentru învingători. Probabil au fost mai concentrați decât noi pe parcursul celor 40 minute de joc. Am ratat cam multe aruncări libere (n.r. 7/13 pentru 53%) și consider că acolo s-a făcut diferența.”

Stephen Holt, autor a 14 puncte, 6 recuperări în 29 minute de joc, pentru un indice de 15 la eficiență, a declarat:

„A fost un meci încrâncenat. Nu am reușit să ne apărăm eficient în finalul partidei. Ne-au dominat la recuperare sub panoul nostru și au marcat în momentele cruciale ale jocului. Așa este la baschet, când faci aceste lucruri meriți să câștigi. Felicit echipa din Pitești pentru victoria obținută și pentru abordarea pe care a avut-o pe tot parcursul celor patru secvențe de joc. În ceea ce ne privește va trebui să continuăm să ne îmbunătățim jocul colectiv și să devenim un grup mai bun, mai unit. Evident avem lucruri de învățat de pe urma acestui meci.”

În urma acestui meci, CSM CSU Oradea are 10-5 la general și urmează să se deplaseze la Târgu Jiu pentru a disputa prima din cele trei restanțe pe care le are de disputat. Jocul cu CSM din amintita localitate se va desfășura luni (05.04), ora 13:00, fiind transmis în direct pe FRB TV (YouTube).

Foto: Lucian Călinescu / www.unitedhoops.ro