Declarații Dragan Zekovic după meciul cu Athletic Constanța

CSM CSU Oradea a învins BC Athletic Constanța, scor 93-78, într-un meci contând pentru sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Partida s-a desfășurat luni (12.04), la Arena Antonio Alexe.

Dragan Zekovic a fost principalul marcator al echipei învingătoare. El a venit de pe bancă și a bifat 22 minute, perioadă în care a totalizat 19 puncte. Jucătorul sârb a avut 5/11 la aruncările din acțiune și 6/6 la linia de pedeapsă. A adăugat 2 pase decisive și o recuperare pentru 16 la eficiență.

Iată ce a declarat Zeko la finalul meciului:

„A fost un meci solicitant. Am întâlnit o echipă a Constanței combativă, care a venit să-și vândă scump pielea și cred că merită respect și apreciere pentru efortul depus. Noi parcurgem o perioadă aglomerată, cu multe meciuri, dar și cu provocări importante. Prin urmare suntem mulțumiți cu victoria în acest meci.

Turneul de la Oradea a fost important în lupta pentru poziții în clasament din perspectiva noastră. Victoria cu Voluntari este prețioasă în acest sens. Mai ales că ne duelăm cu ei pentru atingerea unei poziții cât mai bune pentru playoff.

Urmează un nou turneu solicitant și în aceeași măsură de important. Mergem la Timișoara unde vom juca trei meciuri în zile consecutive. Trebuie să ne pregătim mental pentru această provocare, mai ales că ne așteaptă apoi Final 4-ul FIBA Europe Cup, unde vom avea parte de adversari redutabili.”

CSM CSU Oradea are 13-5 la general și se situează pe locul al 6-lea în ierarhia la zi a Ligii Naționale, având cel mai mic număr de meciuri disputate în competiție, exceptând o altă echipă.

Foto: Roby Boros