Declarații Erick Neal după Meciul 3 al finalei LNBM 2023

CSM CSU Oradea a fost învinsă de U-BT Cluj-Napoca, scor 80-70, în Meciul 3 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc sâmbătă (20.05), la BT Arena din Cluj-Napoca.

Erick Neal a fost cel mai bun realizator al echipei orădene în această confruntare. El a totalizat 20 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări. La finalul jocului, fundașul american al CSM-ului a declarat:

„De obicei nu ni se întâmplă, dar în această seară am ratat un număr mare de aruncări complet deschise. Am permis adversarului recuperări ofensive și de acolo a rezultat un număr foarte mare de puncte pe care noi nu le-am putut contesta. Va trebui să corectăm aceste lucruri pentru meciul următor.

Clujul a avut un nivel mult superior de energie și intensitate fizică în repriza a 2-a. În ceea ce ne privește este limpede că va trebui să menținem un ritm de joc constant pe tot parcursul meciului. Trebuie să jucăm un baschet mai apropiat de cel agreat de noi pentru a putea învinge. Totul depinde de noi. Trebuie să corectăm ceea ce știm că nu am făcut bine sau am greșit în acest meci.”

Scorul general este de 2-1 pentru CSM CSU Oradea. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Următoarea confruntare va avea loc luni (22.05), ora 19:00, la Cluj-Napoca.