Declarații Garlon Green după primul meci din playoff

Garlon Green a fost cel mai eficient jucător al CSM CSU Oradea în primul meci din playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Extrema nord-americană a contribuit la succesul cu SCM Timișoara, scor 84-74.

Venit de pe bancă, utilizat 24 minute, Garlon a totalizat 18 puncte. El a terminat cu 5/9 la aruncările din acțiune și 6/7 la linia de pedeapsă. A adăugat 5 recuperări și 2 intercepții cu o pasă decisivă pentru 20 la eficiență și 6 la +/-.

Iată ce a declarat Green la încheierea confruntării:

„A fost un meci aprig disputat, așa cum era de așteptat întrucât suntem în primul tur al playoff-ului și toată lumea vine focusată. Ambele echipe și-au dorit enorm de mult să fie aici, lucru care poate că și-a pus un pic amprenta asupra modului de exprimare la început. În cele din urmă sunt fericit că am obținut victoria.

Cei de la Timișoara au făcut o treabă excelentă în ceea ce privește partea de scouting. Este limpede că au venit bine pregătiți. Prin urmare a fost nevoie de efort suplimentar din partea noastră. Important este că am găsit soluții de a câștiga.

Sunt ferm convins că putem să închidem seria în meciul următor. Avem parte de un adversar deloc facil, chiar foarte bine pregătit din punct de vedere baschetbalistic, dar avem timp pentru recuperare și pentru a fi pregătiți de următoarea bătălie.”

Scorul general este de 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din trei partide. Meciul 2 are loc miercuri (19.05), ora 18:30, la Arena Antonio Alexe. Partida va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook CSM Oradea.