Declarații Garlon Green după victoria cu Trefl Sopot

Garlon Green, principalul remarcat al partidei ce a asigurat calificarea lui CSM CSU Oradea în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup, a atins borna 25 la puncte marcate pentru a 2-a oară în actuala campanie continentală. El i-a ajutat pe roș-albaștri să învingă Trefl Sopot, scor 80-65, într-un meci disputat miercuri (09.02), la Arena Antonio Alexe.

Green a avut 9/15 la aruncările din acțiune, incluzând cinci reușite de pe semicerc. Americanul a terminat cu 2/4 la linia de pedeapsă. De asemenea, a contribuit cu 4 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție în 32 minute de joc pentru 19 la eficiență și 10 la +/-.

La finalul întâlnirii, Garlon a declarat următoarele:

„A fost o partidă bună pentru echipa noastră. Știam că trebuie să forțăm de la început, așa că am început agresiv. Am continuat chiar mai bine și consider că am controlat jocul în întregime. O victorie concludentă pentru noi.

Colegii au avut încredere în mine, m-au găsit în situații favorabile și m-am simțit bine în atac. Mă bucur că am ajutat echipa să câștige și implicit să se califice mai departe.”

Aflat la cel de-al 2-lea sezon alături de CSM Oradea, numărul 22 a declarat următoarele referitor la parcursul european:

„Este a 2-a calificare consecutivă în sferturile de finală ale acestei competiții. Suntem foarte fericiți pentru acest lucru. Evident am avut destule probleme în acest sezon, cei care ne urmăresc știu foarte bine că au fost momente când nu am jucat bine, dar și situații pe care nu le putem controla. Probabil momentele dificile ne-au călit și ne-au purtat spre acest rezultat.

Avem un grup special aici. Este îmbucurător că am obținut a 2-a calificare consecutivă în sferturile de finală. În acest moment nu am o preferință în plan sportiv între Avtodor și Bahcesehir. Firește, mi-ar plăcea să joc la Istanbul mai mult, dar acesta este un aspect ce nu ține de calitățile sau stilul celor doi potențiali adversari.”