Declarații Giordan Watson după victoria cu Dinamo București

Giordan Watson a ieșit la rampă în momentele cruciale ale meciului câștigat de CSM CSU Oradea în fieful lui Dinamo București, scor 83-78, după prelungiri, în cadrul turneului 13 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Partida s-a desfășurat joi (29.04), la Sala Dinamo din capitală.

Titularizat la poziția 1, Watson a bifat 30 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 13 puncte. El a avut 4/9 la aruncările din acțiune și 4/4 la linia de pedeapsă. A adăugat 3 recuperări (2 ofensive), 2 pase decisive și a terminat cu 12 la eficiență, respectiv 15 la +/-.

La finalul meciului căpitanul lui CSM CSU Oradea a declarat următoarele:

„Venim după o performanță importantă pentru clubul nostru și pentru România, prin clasarea pe podiumul FIBA Europe Cup, la Final Four-ul de la Tel-Aviv. Deosebirea între turneul din Israel și cel de la București constă în nivelul de cunoștințe pe care atât noi, cât și partenerii noștri de întrecere le dețin despre adversar.

Să joci împotriva unor echipe și jucători care nu te cunosc e posibil să fie mai ușor decât împotriva unora care știu totul despre tine. În campionatul României suntem cunoscuți, nu mai prezentăm secrete pentru adversarii noștri și acest lucru poate să se vadă în joc. E limpede că cei de la Dinamo știu absolut totul despre noi. Nu e deloc ușor să joci împotriva unui astfel de adversar.

Ne focusăm pentru meciul următor, iar apoi vom avea parte de o scurtă pauză. E limpede că toată lumea resimte oboseala și accidentările ușoare. În aceste momente este nevoie să fii puternic în plan mental, să-ți controlezi corpul și să fii pregătit pentru ultima parte a sezonului.”

CSM CSU Oradea are 17-5 la general și ocupă locul 6, având cu cel puțin un meci mai puțin disputat decât toate echipele ce o devansează.

Următorul meci este programat vineri (30.04), ora 17:00, în compania lui SCM U Craiova. Partida este transmisă în direct la DigiSport și LookSport.