Declarații Josh Bostic după primul meci disputat în Oradea Arena din postură de jucător al CSM-ului

Josh Bostic a disputat primul meci în calitate de jucător al CSM CSU Oradea la Sala Polivalentă Oradea Arena. Acest moment a coincis cu încheierea parcursului în FIBA Europe Cup pentru roș-albaștri, însă confruntarea cu Keravnos BC s-a încheiat cu scorul de 93-72.

Jucătorul american a bifat 19 minute, perioadă în care a contabilizat 11 puncte, o recuperare și o pasă decisivă. El a avut 10 la eficiență și 7 la +/-.

Iată ce a declarat Josh la finalul partidei de miercuri (08.02):

„Mă bucur că am câștigat la primul meu meci în calitate de jucător al echipei locale în Oradea Arena. Este a 2-a mea prezență aici, la prima fiind adversar. Îmi place foarte mult locul, sala, oamenii. Colegii de echipă m-au făcut să mă simt din prima secundă de parcă aș fi colegul lor de la începutul sezonului. Le mulțumesc suporterilor pentru felul în care m-au primit și îmi doresc să nu-i dezamăgesc.

Din păcate parcursul nostru în Europa se încheie aici. Îmi pare rău că nu am avansat în playoff, dar dacă tot trebuie să ieși dintr-o competiție întotdeauna este bine să o faci cu o victorie. Chiar dacă în acest context nu este la fel de dulce ca una obișnuită.

Am o experiență bogată, sunt în această branșă de multă vreme. Cupele europene au fost întotdeauna importante pentru mine. Este un sentiment aparte să joci în astfel de competiții.”

Întrebat ce așteptări are de la următorul obiectiv major, turneul final de Cupa României, Bostic a spus:

„Fără îndoială, ne ducem la Final 8 cu gândul de a merge până la capăt. Acesta este obiectivul pe care mi l-a comunicat toată lumea când am venit la Oradea că se dorește câștigarea de trofee. Mergem cu acest plan la Constanța.

Întâlnim o echipă arțăgoasă, capabilă să lupte. Pitești este un oponent pe care l-am întâlnit săptămâna trecută. Își vor dori revanșa, dar sunt ferm convins că vom fi pregătiți mental, fizic și tactic de acest duel.

Oradea este o echipă foarte talentată, cu multe arme în faza ofensivă. Are o chimie foarte bună și sunt convins că vom găsi soluții pentru a obține victoria. Fără îndoială fiecare meci are propriul său mod de desfășurate și nimic nu trebuie lăsat la voi întâmplării. va trebui să fim pregătiți pentru debutul turneului de cupă.”