Declarații Kris Richard după victoria cu Timișoara

CSM CSU Oradea a încheiat anul calendaristic 2022 cu o victorie. Roș-albaștrii s-au impus în confruntarea cu SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara, scor 89-66.

Unul dintre cei mai productivi jucători ai echipei în acest meci a fost Kris Richard. El a bifat 12 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții în 23 minute de joc. A avut 62% la aruncările din acțiune, toate punctele sale fiind reușite din astfel de finalizări. Kris a avut 13 la +/- și 19 la eficiență.

Iată ce a declarat Kris după victoria prin care echipa urcă pe prima poziție a clasamentului în Conferința B a Ligii Naționale:

„Ne-am pregătit bine pentru acest meci. Am executat planul de joc și am câștigat în mod pe deplin meritat. Am făcut o repriză secundă excelentă în ambele faze ale jocului. Este îmbucurător că am avut această reacție după pauză.

Faptul că am jucat în sala veche mi-a adus multe amintiri plăcute. Mulțumesc suporterilor că au venit în număr mare să ne susțină. A fost o atmosferă foarte frumoasă și sunt fericit că le-am oferit o prestație solidă.”

CSM CSU Oradea are 9-1 la general, revanșându-se practic pentru eșecul suferit în partida tur, la Timișoara. Amintim că roș-albaștrii nu au mai pierdut în Liga Națională din 16 Octombrie anul curent, având acum o serie de opt victorii în această competiție.