Declarații Lennard Freeman după meciul cu BC CSU Sibiu

CSM CSU Oradea a fost învinsă de BC CSU Sibiu, scor 66-79, în cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc miercuri (04.10), la Oradea Arena, fiind transmisă în direct pe DigiSport.

Lennard Freeman a fost cel mai eficient jucător al formației orădene în acest meci. Pivotul american a bifat 24 minute de joc, perioadă în care a totalizat 9 puncte, 11 recuperări, un capac cu două posesii pierdute pentru 17 la eficiență. El a terminat cu 80% la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă.

La finalul confruntării, noul pivot al CSM CSU Oradea a declarat următoarele:

„Am avut momente bune de joc, dar și prea multe momente modeste. Este limpede că avem nevoie de 40 minute de joc efectiv în care să jucăm constant bine. Deocamdată avem sferturi de joc bune și sferturi de joc modeste. Avem mult de lucru în continuare.”

Referitor la absențele din echipă, Lennard a opinat:

„Nu vreau să caut scuze pentru că nu sunt genul de om care să facă așa ceva. Sibiul a fost echipa mai bună în această seară. Este clar că absențele lui Erick și Doni au contat, dar treaba noastră, a celorlalți este să căutăm soluții să fim eficienți atunci când 1-2 jucători din echipă lipsesc.”

În ceea ce privește următorul meci, programat miercurea viitoare la Craiova, pivotul CSM-ului a declarat:

„Ne întoarcem la muncă. Trebuie, în primul rând să devenim o echipă mai bună, un grup mai bun. În ceea ce privește soarta următorului meci, aștept în mod evident o victorie. Pentru a o obține va fi în mod cert nevoie să luptăm și să arătăm un spirit de combativitate ridicat.”

Întrebat cum se simte la Oradea, Freeman a replicat în felul următor:

„Iubesc Oradea pe baza a ceea ce am experimentat până acum. Avem suporteri atașați de echipă. Mâncarea de aici este foarte bună. Am fost primit și tratat foarte frumos până acum de toată lumea, tocmai de asta îmi pare rău că nu am câștigat acest meci.”

Declarația video lui Freeman – click AICI.

Foto: Roby Boros