Declarații Mark Ogden după Meciul 1 al semifinalei cu BC CSU Sibiu

CSM CSU Oradea a învins BC CSU Sibiu, scor 94-61, în Meciul 1 din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc vineri (28.04), la Oradea Arena.

Mark Ogden a fost cel mai productiv jucător al roș-albaștrilor în această seară. El a totalizat 16 puncte, 10 recuperări și 3 intercepții pentru 26 la eficiență, fiind liderul învingătorilor la aceste capitole statistice. El a avut 6/8 la aruncările din acțiune și 4/4 la linia de pedeapsă, încheind partida cu 20 la +/-.

Mark a declarat următoarele la finalul partidei:

„A fost primul meci al acestei serii. În primul rând este importantă victoria. Am respectat planul de joc și indicațiile antrenorului. Cred că totul a decurs așa cum ne-am dorit și mă bucur pentru victorie.

Știm că au absentat doi jucători importanți din echipa Sibiului. Au o mentalitate foarte bună, luptă până la ultima minge și e limpede că vor continua să facă acest lucru. Duminică e un alt meci și va trebui să-l tratăm cu responsabilitate. Suntem în playoff, e altceva decât sezonul regulat. Orice se poate întâmpla, așa că trebuie să fim pregătiți.”

Referitor la absența lui Tarolis, Ogden a spus:

„Știam că va trebui să fac un efort suplimentar la recuperare. Practic ne-a lipsit un om mare la rotație. Pe de altă parte și Sibiului i-au lipsit doi jucători de poziții mari. Practic am jucat în formule în care se joace adesea în aceste vremuri, cu un om mare și patru jucători de perimetru.”

Acesta a fost cel de-al 5-lea double-double stagional pentru Ogden și cel de-al 2-lea consecutiv.

CSM CSU Oradea conduce cu 1-0 la general și găzduiește Meciul 2 în cursul serii de duminică (30.04), ora 20:00. Bilete pentru acest joc se găsesc AICI.