Declarații Mark Ogden după Meciul 4 al finalei LNBM 2023

CSM CSU Oradea a fost învinsă de U-BT Cluj-Napoca, scor 86-80, în Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23. Roș-albaștrii s-au văzut egalați în seria ce va stabili numele noii campioane a României.

Mark Ogden a fost cel mai eficient jucător al CSM-ului în această confruntare. Pivotul american a totalizat 17 puncte, 4 recuperări, 4 intercepții, un capac și a avut 21 la eficiență cu 5 la +/- în 31 minute de joc.

La finalul confruntării, Ogden a declarat următoarele:

Nu am avut energie potrivită pentru meciurile de la Cluj. În schimb, adversarii noștri au avut-o. Au avut intensitate, au primit un ajutor consistent din partea propriilor suporteri.

În ceea ce ne privește, nu am jucat cum s-a întâmplat la primele două meciuri ale aceste serii. S-a văzut acest lucru, iar acum situația la general este de egalitate.

Noi nu am avut abordarea necesară și cea cu care am fost obișnuiți în acest sezon în prima repriză a Meciului 4. Am arătat de ce suntem capabili în sfertul al treilea, dar într-o astfel de serie trebuie să joci fiecare meci constant.

Îmi place să joc și în deplasare, fiindcă acolo se vede calibrul jucătorilor, dar sunt pregătit să ne întoarcem la Oradea, acolo unde vom avea sprijinul suporterilor și să încercăm câștigăm meciul al cincilea.”

Referitor la ce urmează, Mark a spus:

„Acum este important să ne reanalizăm planul de joc, să ne uităm la ce nu a funcționat în meciurile de la Cluj și să ne pregătim pentru ce urmează. Se duelează două echipe de calitate europeană. Știam de la bun început că în această serie orice se poate întâmpla. Vrem să câștigăm următoarele două meciuri. Vom vedea ce ne așteaptă.”

Foto: Roby Boros