Declarații Mark Ogden după victoria cu CSO Voluntari

Mark Ogden a fost cel mai bun jucător al partidei pe care CSM CSU Oradea a disputat-o în compania lui CSO Voluntari. Rezultatul final a fost de 84-61, meciul contând pentru etapa a 2-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23.

Venit de pe bancă, utilizat aproximativ 24 minute, Mark a totalizat 20 puncte, având 8/12 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă. El a adăugat 8 recuperări, 2 pase decisive și a încheiat jocul cu un indice de 24 la eficiență, respectiv cu 18 la +/-.

Iată ce a declarat Ogden la finalul jocului:

„Am fost extrem de motivați pentru acest meci. În playoff-ul sezonului precedent am întâlnit echipa din Voluntari și am fost învinși. De această dată ne-am prezentat mult mai bine din toate punctele de vedere. Meciul a început excelent pentru noi, în mod deosebit cu Doni (n.r. Tarolis) foarte inspirat. Ca întotdeauna, este extrem de important să începi bine, iar noi ne-am simplificat misiunea prin debutul excelent de meci. Este o victorie importantă, dar este de abia începutul sezonului, avem o cale foarte lungă în fața noastră.”

Întrebat cum se simte în noua casă a echipei, la Oradea Arena, Mark a precizat:

„Este un sentiment plăcut să vii aici. Condițiile sunt de excepție pentru noi. Aș putea să zic că avem parte de facilități precum o echipă de Euroligă. Mă bucur mult să fiu aici, iar la meciul din această seară mi-a plăcut atmosfera și faptul că oamenii ne-au susținut atât de frumos.”

Referitor la startul în FIBA Europe Cup, programat pentru săptămâna viitoare, baschetbalistul american a precizat:

„Suntem nerăbdători să jucăm în cupele europene. Este foarte important pentru noi, ca echipă, dar în același timp știu că pentru club este la fel de important. Ne așteaptă o deplasare dificilă. Întâlnim o echipă ce cuprinde jucători cu experiență și valoare internațională. Pe parcursul următoarelor zile vom avea de asimilat multe informații. Ne dorim un start favorabil și în FIBA Europe Cup.”