Declarații Nikola Markovic după victoria cu CSU Sibiu

CSM CSU Oradea s-a impus în confruntarea cu BC CSU Sibiu din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Rezultatul final a fost de 82-71.

Venit de pe bancă, Nikola Markovic a avut o contribuție ofensivă remarcabilă. El a totalizat 20 puncte în 25 minute de joc, cu 4/6 de la semicerc și 4/8 din interiorul acestuia. El a adăugat 2 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și un capac pentru 18 la eficiență și 3 la +/-.

Principalul realizator al echipei orădene în acest meci a declarat:

„Cheia succesului nostru în acest meci a fost modul nostru de abordare. Sunt de părere că în ultimele aproximativ cinci meciuri am arătat că putem să avem un nivel solid de abordare și o atitudine pe măsură. Am avut un ritm bun de joc, am etalat energie și nu am renunțat chiar dacă am avut și momente modeste de joc. Vreau să cred că am înțeles cu toții că este necesar să avem un nivel de concentrare ridicat pe tot parcursul celor 40 minute de joc.”

Referitor la următorul meci, cel cu BCM U FC Argeș Pitești, programat pentru sâmbătă (03.04), ora 19:00, Nikola a declarat:

„Urmează un nou meci dificil pentru noi. Pitești este o echipă bună, organizată, cu jucători experimentați, dar și unii dornici de afirmare. Avem nevoie din nou de o abordare potrivită și sperăm într-un rezultat pozitiv.”

CSM CSU Oradea a obținut a 10-a victorie în actuala ediție de campionat din totalul de 14 partide disputate.

Foto: Lucian Călinescu / www.unitedhoops.ro