Declarații Ramone Moore după debutul în uniforma CSM CSU Oradea

Ramone Edward Moore Jr a debutat în mod oficial pentru CSM CSU Oradea în partida câștigată cu CSM Miercurea Ciuc, din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Rezultatul final a fost de 92-56.

Venit de pe bancă, utilizat 21:26 minute, Ramone Moore a fost al 2-lea marcator al roș-albaștrilor. El a totalizat 14 puncte, cu 4/4 la aduncările de două puncte și 2/6 la semicerc. Jucătorul american a adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă, cu o minge pierdută pentru 13 la eficiență și 19 la +/-.

Referitor la succesul obținut, Moore a opinat:

„Este o victorie importantă pentru noi. Toți componenții echipei au fost concentrați și focusați la acest meci. Știam că este o provocare pentru noi deoarece am venit la Timișoara să jucăm trei meciuri în tot atâtea zile. Ieri am obținut-o pe prima, astăzi pe cea de-a 2-a și ne dorim să încheiem acest turneu cu o nouă victorie.”

Ramone a vorbit și despre cum se simte la Oradea:

„Mă simt bine. Noii mei colegi m-au sprijinit de la început, apreciez că m-au inclus imediat în grup. A trecut foarte mult de la ultimul meci pe care l-am jucat, astfel încât a fost un sentiment foarte plăcut să am posibilitatea să fiu din nou pe teren într-un meci oficial.”

Întrebat ce așteptări are de la următoarele meciuri și de la acest sezon:

„Urmează meciuri importante pentru noi, începând cel cu Focșaniul, iar apoi ne așteaptă turneul final FIBA Europe Cup. Eu mă aștept să câștigăm trofee. Pentru asta suntem aici și am înțeles de la început că fac parte dintr-o echipă a cărei obiective sunt foarte clare în acest sens. Desigur, pentru a ajunge la un trofeu trebuie să abordezi lucrurile pas cu pas, iar următorul este meciul de sâmbătă, cu cei de la Focșani. Va fi un meci pe care trebuie să-l tratăm cu seriozitate.”