Declarații Stephen Holt, cel mai productiv jucător în victoria cu CSO Voluntari

Stephen Holt a reușit cea mai bună prestație în Liga Națională de baschet masculin. Baschetbalistul american de la CSM CSU Oradea a fost principalul realizator în victoria cu CSO Voluntari, scor 96-78.

Titularizat în angrenajul roș-albaștrilor, Holt a bifat 31 minute de joc, perioadă în care a totalizat 17 puncte. El a avut 5/7 la aruncările de pe semicerc și 1/2 din interior, marcându-și toate punctele cu aruncări din acțiune. Stephen a adăugat 6 recuperări (3 ofensive – un nou record personal stagional), 4 pase decisive și 2 intercepții, fără posesie pierdută pentru 26 la eficiență și 20 la +/-.

La finalul unei astfel de prestații, Holt a declarat:

„Este o victorie importantă pentru noi. Ne așteptam la un meci dificil în fața celor de la Voluntari. Am jucat deja cu ei în două rânduri, pierzând de fiecare dată. Spre deosebire de cele întâmplate în finala cupei echipa noastră a jucat mai bine în apărare. Nivelul de energie a fost ridicat și cred că ne-a alimentat inclusiv atacul.

Această victorie ne ajută atât în lupta pentru poziții în clasament, cât și din punct de vedere al încrederii în abilitățile noastre. În ultimele două luni am crescut foarte mult ca nivel de joc și am avut multe momente bune, iar prestația din acest meci vine ca o confirmare. Suntem pe drumul cel bun și consider că avem în continuare potențial să creștem.

Ne așteaptă meciul cu Constanța. Ne dorim victoria, dar este limpede că trebuie să tratăm fiecare meci și fiecare adversar cu maxim de responsabilitate și atenție.”

În 17 apariții, Stephen Holt are medii statistice de 13.1 puncte, 3.1 recuperări, 2.2 pase decisive și 0.8 intercepții în 26 minute pe partidă. El are 61% la aruncările de două puncte, 50% la trei puncte și 90% la linia de pedeapsă, cu 14.2 la eficiență.