Declarații Stephen Holt după victoria cu FC Argeș Pitești

Stephen Holt a fost unul dintre principalii realizatori ai CSM CSU Oradea în confruntarea cu FC Argeș Pitești, din cadrul etapei a 24-a în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Rezultatul final a fost de 84-69.

În 26 minute de joc, Holt a totalizat 11 puncte. El a avut 4/9 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă. Steve a bifat 3 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție cu o posesie pierdută pentru 13 la eficiență și 10 la +/-.

Holt a declarat următoarele la finalul partidei:

„După meciul precedent, un derby, în care consumul psihic și emoțional a fost mare, așa cum a fost cel fizic, este foarte bine că am avut energia asta. Aveam nevoie de un nivel de intensitate ridicat pentru a câștiga meciul și consider că acest lucru s-a întâmplat. E adevărat că am avut o cădere și câteva greșeli, dar în ansamblu am făcut un meci bun, l-am controlat și l-am câștigat.”

Întrebat cum apreciază faptul că echipa a ajuns la 20 victorii consecutive în Liga Națională, Stephen a opinat:

„Din primele zile după reunire am simțit că avem un nucleu foarte bun și pe care putem să construim. Din păcate parcursul nostru european s-a încheiat, am pierdut în finala cupei, dar suntem într-o postură foarte bună în campionat. Desigur, mai este foarte mult de jucat, dar pe baza a ceea ce s-a întâmplat până acum e limpede că suntem într-un loc foarte bun. E impresionant că avem o serie atât de lungă de victorii în Liga Națională și ne dorim să continuăm parcursul bun. Ne bucurăm de un sezon solid ca joc și rezultate.”

Urmează două deplasări dificile, în compania unor adversari redutabili. Iată cum anticipează Stephen Holt confruntările cu Rapid București și BC CSU Sibiu:

„Suntem într-o perioadă cu multe jocuri succesive. Este o provocare pentru multe echipe. Ce-i drept noi ne-am călit cu acest program de la începutul sezonului. Rapid este o echipă valoroasă. Am văzut acest lucru încă din meciul tur. Mă aștept la un meci dificil. Ulterior mergem la Sibiu, o sală grea, respectiv o echipă mai bună de la un meci la altul. Nu va fi deloc ușor, dar ne dorim victoria în fiecare meci. Cu acest gând ne îndreptăm spre următoarele provocări.”

CSM CSU Oradea întâlnește Rapid București, la Pitești Arena, sâmbătă (25.03), ora 16:30. Ulterior, joacă pe terenul lui BC CSU Sibiu, miercuri (29.03), ora 18:00. Ambele meciuri vor fi televizate.