Declarații Stephen Holt, MVP-ul sfertului de finală din Cupa României cu SCM Timișoara

Stephen Holt a fost desemnat de către organizatorul turneului final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21 drept cel mai bun jucător (MVP) al partidei dintre CSM CSU Oradea și SCM Timișoara. Rezultatul final a fost de 79-76.

Titularizat la poziția 2 în angrenajul roș-albaștrilor, Stephen a fost cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al echipei orădene. El a totalizat 18 puncte în 26 minute de joc, având 4/4 la aruncările de două puncte, 3/4 la cele de pe semicerc și 1/1 la linia de pedeapsă. Americanul a adăugat o pasă decisivă și o intercepție pentru 18 la eficiență și 4 la +/-.

Invitat la microfonul FRB TV la încheierea partidei, Holt a precizat următoarele:

“A fost un meci echilibrat. Vreau să le transmit felicitări celor de la Timișoara. Deși l-au pierdut pe Sherwood Brown nu au renunțat. Mi-au câștigat respectul.

Nu pot să spun că m-a surprins reacția sau jocul Timișoarei. Știam că vor încerca să ne pună cât mai multe probleme și să învingă. Era de așteptat o astfel de partidă. Au marcat câteva coșuri de excepție în momente importante, dar eu sunt mândru că am găsit soluții ca echipă să obținem victoria. O victorie este o victorie și o vom lua așa cum este, mai ales într-un astfel de mediu precum cel actual.

Fără îndoială că meciurile din cupă sunt altceva. Mai ales aici, la turneul final. Fiecare jucător este conștient că o înfrângere te trimite acasă. Nimeni nu vrea asta. Așa cum am spus, o victorie te ajută să treci mai departe și suntem fericiți că am obținut-o.”

Holt parcurge primul sezon alături de CSM CSU Oradea. El se va afla pe parchet duminică (07.03), ora 21:00, la semifinala de cupă cu U-BT Cluj-Napoca. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport 3, LookSport și FRB TV (YouTube).

Foto: Sandor Manases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *