Declarații Tudor Fometescu după victoria cu U-BT Cluj-Napoca

Tudor Fometescu a avut un aport consistent la victoria repurtată de CSM CSU Oradea contra lui U-BT Cluj-Napoca, în cadrul turneului 14A din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Jocul s-a încheiat cu scorul de 83-77.

Titularizat în angrenajul echipei antrenate de Cristian Achim, Fometescu a totalizat 11 puncte. El a terminat cu 4/7 la aruncările din acțiune, incluzând trei reușite de pe semicerc, fără vizită la linia de pedeapsă. El a adăugat o intercepție și a încheiat cu 9 la eficiență și 12 la +/-, în 22 minute de joc.

La finalul partidei, Fometescu a opinat:

„Am pornit cu o intensitate bună și am păstrat-o pe tot parcursul meciului. Cu toate că uneori avem o problemă după pauză, astăzi (n.r. joi, 06.05) am reușit să o păstrăm pe tot parcursul meciului. Apreciez prestația mea ca fiind bună, spre foarte bună. Mă bucură și îmi dă încredere pentru următoarele meciuri.

Nu știam că este a 9-a victorie consecutivă în Liga Națională pentru noi, dar mă bucur că avem acest parcurs. Nu contorizez acest lucru, de obicei mă concentrez la meci și să-mi fac treaba cât se poate de bine. Mai avem două meciuri în sezonul regulat și așteptările sunt clare, să le câștigăm pe ambele, normal.”

CSM CSU Oradea are 19-5 la general după această victorie și urmează să se dueleze cu Steaua București, într-o partidă programată tot la Arena Antonio Alexe din Oradea, în cursul zilei de vineri (07.05), ora 19:45.