Două meciuri de pregătire pentru echipa de handbal

Echipa de handbal masculin se pregătește pentru cea de-a 2-a jumătate a turului de campionat în ediția 2014/15 a Diviziei A. CSM Oradea are programate două jocuri de pregătire în această perioadă, urmând ca în cea de-a 2-a săptămână a lunii noiembrie să dispute următorul joc oficial.

Pe 29 octombrie, miercuri, este programat un meci de pregătire în compania prim divizionarei, Minaur Baia Mare. Ulterior, pe 3 noiembrie, luni, se va desfășura cel de-al 2-lea joc de pregătire, în compania echipei CH CSU Politehnica Timișoara, angrenată tot în Liga Națională. Ambele partide se vor desfășura în deplasare.

După primele șapte etape disputate în ediția 2014/15 a Diviziei A, CSM Oradea are șase victorii și o înfrângere, situându-se pe locul al 2-lea, în urma echipei HC Adrian Petrea Reșița. De notat că Universitatea Cluj și HC Sibiu au un meci mai puțin disputate. Ocupante ale locurilor 3 și 4, aceste echipe se duelează direct pe 1 noiembrie, la Sibiu.

Următorul joc al echipei pregătite de către Sebastian Tudor este programat pentru data de 8 noiembrie, la Sibiu, în compania lui HC din localitate, a 4-a clasată în ierarhia generală a Seriei B.

Foto: Roby Boros