Dragoljub Rogač se alătură lui CSM Oradea

Dragoljub Rogač este noul component al echipei de polo CSM Oradea. Născut în anul 1998, jucătorul de mâna stângă a fost monitorizat pe parcursul ultimilor ani de antrenorul Dorin Costrăș, iar acum s-a ivit oportunitatea unei colaborări.

Rogač se află la prima experiență în România. El măsoară 1.96 metri și este extremă. Originar din Novi Sad, Dragoljub Rogač a fost component al echipeilor naționale de juniori ale Serbiei.

El a petrecut ultimii ani alături de VK Sabac, alături de care a fost campion al Serbiei. Totodată a participat în campionatul și cupa Serbiei, în liga regională, dar și în LEN Champions League. Anterior, Dragoljub a evoluat la VK Vojvodina Novi Sad, până în 2018.

În pofida faptului că are 22 ani și nu dispune de o experiență internațională foarte bogată, Dragoljub Rogač a fost dorit la Oradea pentru că are un potențial deosebit. Totodată se încadrează în criteriile staff-ului tehnic al echipei, noul jucător fiind, similar majorității componenților echipei, tânăr și cu potențial.

Chiar și așa, Rogač a disputat deja 85 meciuri în Liga Regională, acolo unde a înscris 86 goluri. Debutul său la nivel de seniori s-a consemnat în sezonul competițional 2014/15. Așadar, are deja șase sezoane în programul echipelor de seniori.

Dragoljub a fost coleg la VK Sabac cu Gojko Pijetlovic, portarul CSM-ului. Totodată, el s-a duelat cu echipa orădeană pe parcursul sezonului precedent, în preliminariile LEN Champions League. Astfel, cei doi vor fi colegi din nou.