Dublă victorie pentru echipa U18 LPS Bihorul CSM 1 Oradea la turneul pe care îl găzduiește

LPS Bihorul CSM 1 Oradea a obținut două victorii în cursul zilei de sâmbătă (19.02), la Arena Antonio Alexe, în cadrul turneului 5 din Campionatul Național U18 Masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de Ivan Gemaljevic și Alin Cureș a învins CSȘ Tulcea, respectiv ABC Galactica Brașov.

În sesiunea de dimineață, Dinamo CSȘ Nr. 6 București a învins CSȘ Tulcea, scor 110-67. Cel de-al 2-lea meci al rundei a consemnat succesul lui LPS Bihorul CSM 1 Oradea asupra echipei din Tulcea, scor 109-54.

După o pauză de câteva ore s-au desfășurat meciurile sesiunii a 2-a a zilei. În prima partidă, Dinamo CSȘ Nr. 6 a învins CSȘ Tulcea cu scorul de 110-67. Apoi, formația gazdă a depășit pe Galactica Brașov, scor 87-62.

Ziua a fost umbrită de accidentarea pe care Bogdan Creț a suferit-o în repriza secundă a partidei cu reprezentanta Brașovului. Talentatul jucător orădean a încasat o lovitură la genunchi, aceasta împiedicându-l să revină pe parchet. Creț devine incert pentru mult așteptatul duel cu Dinamo CSȘ Nr. 6 București, formație neînvinsă în actualul sezon și care a reprezentat România cu succes la nivel internațional, în EYBL, la această categorie de vârstă în actualul sezon.

A fost o zi în care s-au consemnat numeroase momente de spectacol oferite de tinerii baschetbaliști orădeni. Nu au lipsit slam dunk-urile semnate Raul Igna, dar și acțiunile în mare viteză reușite de către Denis Pătcaș. De asemenea, Bogdan Creț sau Marian Schmidt au avut propriile momente în care s-au remarcat.

Duminică (20.02), cu începere de la ora 9:00, tot la Arena Antonio Alexe, demarează sesiunea a 3-a. Primul joc al zilei opune pe Galactica Brașov și CSȘ Tulcea. Această partidă va fi urmată, în jurul orei 10:45, de confruntarea dintre LPS Bihorul CSM 1 Oradea și Dinamo CSȘ Nr. 6 București, grupare pregătită de reputatul antrenor Victor David.

Similar jocurilor din prima zi, iubitorii baschetului din Oradea sunt așteptați la Arena Antonio Alexe în condițiile exprimate AICI. De asemenea, meciurile sunt transmise în direct pe canalul YouTube CSM U Oradea prin intermediul sistemului KeeMotion.