Echipa de baschet a completat cea de-a 3-a săptămână de pregătire

Echipa de baschet CSM CSU Oradea a încheiat cea de-a 3-a săptămână de pregătire. Roș-albaștrii au continuat să lucreze atât pe parte de pregătire fizică, cât și din punct de vedere baschetbalistic.

Ședințele de pregătire s-au desfășurat pe stadionul Iuliu Bodola, în sala de forță și pe terenul de baschet din incinta Arenei Antonio Alexe. Toate antrenamentele s-au desfășurat respectându-se normele de distanțare în vigoare. De altfel, antrenamentele specifice au fost de individualizare, fiecare jucător lucrând cu propria minge.

A fost prima săptămână pentru Giordan Watdon și Aaron Broussard în programul echipei. Cei doi au avut de petrecut 14 zile în carantină. Ei au început antrenamentele la finele săptămânii precedente, iar în zilele scurse de atunci au avut programe personalizate de pregătire, treptat făcându-se trecerea la programul echipei.

Până la această oră nu s-au consemnat probleme majore. Micile probleme musculare nu i-au împiedicat pe sportivi să tragă la antrenamente.

Singurul absent este Stephen Holt. Așa cum s-a anunțat deja, americanul a anunțat că se confruntă cu o problemă urgentă în familie, aceasta necesitând prezența sa în Statele Unite ale Americii, acolo unde a ajuns deja.

În următoarea perioadă focusul va fi direcționat pe latura baschetbalistică. Numărul de antrenamente cu mingea se va intensifica, dar în același timp va continua munca în sala de forță și ședințele de pregătire fizică.

Foto Roby Boros