Echipa de baschet a încheiat a 4-a săptămână de pregătire

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea a completat cea de-a 4-a săptămână de pregătire pentru startul oficial al noului sezon competițional. Roș-albaștrii s-au antrenat sub comanda staff-ului tehnic condus de către Cristian Achim, participând la nouă ședințe de pregătire.

Roș-albaștrii continuă antrenamentele în regimul 2-1 (două antrenamente în prima zi, unul în cea de-a 2-a). Temele oscilează de la pregătire fizică, fie în sala de forță, fie pentru îmbunătățirea sau menținerea anumitor elemente de natură fizică specifice jocului de baschet, la antrenamente de îndividualizare, dar și câteva de natură tactică.

În așteptarea unor informații oficiale cu privire la demararea competițiilor, respectiv la relaxarea restricțiilor cu privire la antrenamentele cu contact fizic, staff-ul tehnic depune eforturi susținute pentru a menține viu interesul și atenția sportivilor. Totul în condițiile în care antrenamentele decurg cu un scop clar și anume de a pregăti echipa din punct de vedere fizic și tactic pentru startul competițiilor. Lipsa contactului, a meciurile de pregătire și a desfășurării unei activități apropiate de cea normală, este tot mai dificil de gestionat pe parte de concentrare.

Cu excepția unor mici probleme de natură fizică, speficice perioadei, nu se consemnează probleme de efectiv cu excepția celei cunoscute, Stephen Holt întorcându-se în urmă cu mai bine de o săptămână în America, pentru a fi alături de familia sa.

Pregătirea continuă pe plan local în așteptarea veștilor cu privire la începerea competițiilor.