Echipa de baschet a încheiat cea de-a 3-a săptămână de pregătiri pentru noul sezon competițional

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal din Oradea a încheiat cea de-a 3-a săptămână de pregătiri pentru startul oficial al sezonului competițional 2022/23. Roș-albaștrii au încheiat astfel prima jumătate a perioadei precompetiționale.

Formația antrenată de Cristian Achim a continuat munca intensă pe stadion și în sala de forță. Numărul antrenamentelor specifice jocului de baschet a crescut, urmând ca în perioada care vine focusul principal să se orienteze asupra laturii tehnico-tactice.

Joi (01.09), Bobe Nicolescu și Tudor Gheorghe s-au alăturat echipei după perioada petrecută la echipa națională a României. Astfel, lotul este complet, cu mențiunea că Enzo Vescan și Raul Igna au absentat din programul echipei, aceștia suferind accidentări.

Luni (05.09) sunt programate două ședințe de pregătire pe plan local, iar marți (06.09) va avea loc primul joc de verificare. Acesta este programat la Szolnok (Ungaria), în compania lui Olajbanyasz, din localitate.

Vineri (09.09), cu începere de la ora 18:00, se va desfășura meciul cu BC CSU Sibiu, la Oradea Arena. Aceasta va fi prima întâlnire cu publicul orădeană în noua casă pentru echipa CSM CSU Oradea. Intrarea va fi liberă la această confruntare. Apoi, mai exact duminică (11.09), este programată plecarea la Zlatibor, acolo unde roș-albaștrii vor disputa două jocuri test, urmând ca la întoarcerea spre casă să se oprească la Cacak pentru un al 3-lea meci de verificare în Serbia.