Echipa de baschet continuă pregătirile pentru noul sezon competițional

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Oradea a încheiat cea de-a 2-a săptămână de pregătire pentru sezonul competițional 2022/23. Roș-albaștrii s-au antrenat în continuare în formulă incompletă.

Ședințele de antrenament s=au concentrat asupra pregătirii fizice și celei specifice. Roș-albaștrii s-au pregătit pe stadion, în sala de baschet și cea de forță. Ei au beneficiat de servicii medicale și de cele de recuperare.

Nu au lipsit problemele medicale. Raul Igna și Enzo Vescan au suferit accidentări ce i-au scos din programul echipei pentru diferite perioade, dar se speră în revenirea acestora.

Donatas Tarolis a ajuns în Oradea în cursul serii de vineri (26.08). Lituanianul a efectuat o primă ședință de antrenament individuală, urmând ca el să se alăture noilor săi colegi în programul colectiv de la începutul săptămânii următoare.

Între timp, DEAC Debrecen (Ungaria) și Spisska Nova Ves (Slovacia) au confirmat participarea la turneul memorial Antonio Alexe. Acest eveniment va trage cortina peste jocurile de pregătire ale CSM CSU Oradea premergător startului oficial al sezonului 2022/23.

Urmează o nouă săptămână completă de pregătire, spre finalul căreia lotul va fi completat cu cei doi jucători de la echipa națională a României. Amintim că primul joc test are loc la Szolnok, marți (06.09), ora 19:00.