Echipa de baschet încearcă să obțină victoria cu numărul 400

CSM CSU Oradea primește vizita echipei CSM Focșani într-o partidă ce contează pentru etapa a 24-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Partida are loc sâmbătă (19.03), ora 19:00, la Arena Antonio Alexe.

Roș-albaștrii susțin primul joc oficial după ce au părăsit arena internațională. CSM-ul a își continuă parcursul pe plan intern, având încă o lună și jumătate până la încheierea fazei regulare. Bihorenii primesc vizita unei echipe aflate la cel de-al 2-lea sezon consecutiv în elita jocului de baschet din țară.

CSM Focșani, formație antrenată de Mihai Petruț, este reprezentanta unei școli de baschet cu relevanță în țara noastră. La ora actuală în Liga Națională activează mai mulți jucători născuți și formați în această localitate. Este vorba despre Cătălin Petrișor – fost campion al României alături de CSM Oradea și actualmente component al formației focșănene, Radu Vîrnă – legitimat la SCM U Craiova, respectiv Octavian Popa Calotă – component al CSM Ploiești. Cel din urmă este cel mai longeviv jucător aflat la ora actuală în primul eșalon baschetbalistic al țării.

Formația orădeană parcurge o perioadă dificilă. Roș-albaștrii au pierdut ultimele trei meciuri oficiale disputate. CSM-ul a pierdut patru din ultimele cinci partide disputate, dar va încerca să revină pe calea victoriei. Este limpede că nu este cel mai fericit moment pentru echipa orădeană, dar cu siguranță se încearcă revenirea pe calea victoriei.

La ora publicării acestui text, echipa de baschet masculin din cadrul Clubului Sportiv Municipal Oradea are un număr total de 399 meciuri câștigate în toate competițiile de la promovarea în primul eșalon al României, lucru consemnat în vara anului calendaristic 2005.

Echipa se confruntă cu anumite probleme medicale, dar se depun eforturi pentru alinierea unui efectiv complet la primul angajament al partidei cu CSM Focșani.

Bilete pentru meciul din 19 Martie anul curent se pot achiziționa prin intermediul platformei Eventbook.ro. Abonamentele sunt valabile la această partidă. Jocul nu va fi televizat, dar poate fi urmărit în transmisiune directă online pe FRB TV (canal YouTube).