Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea s-a reunit

Miercuri (18.08), pe stadionul Iuliu Bodola, a avut loc reunirea echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea – medaliată cu bronz în FIBA Europe Cup și cu argint în Liga Națională, respectiv Cupa României pe parcursul sezonului competițional precedent.

Roș-albaștrii s-au văzut în formulă aproape completă pentru prima dată în perspectiva noului sezon. Antrenorii Cristian Achim, Radovan Markovic și Marius Marinău, fizioterapeutul Cristian Dan și mare parte a componenților lotului de jucători s-au întâlnit la ora 18:30 pe terenul 1 din incinta Stadionului Iuliu Bodola. De asemenea, a fost prezent directorul clubului Șerban Sere. Motivul întâlnirii în această locație este legat de faptul că s-a desfășurat deja primul antrenament, iar pe parcursul următoarelor mai bine de două săptămâni se va lucra aproape exclusiv pe parte de pregătire fizică, exercițiul cu mingea urmând să treacă în prim plan din luna septembrie.

La reunire au fost prezente și noile achiziții. Este vorba despre revenitul Kris Richard, respectiv noutățile absolute din lot, Dovis Bickauskis și Alex Gavrilovic. Alături de ei au fost participat jucătorii rămași din sezonul precedent – Cătălin Baciu, Garlon Green, Stephen Holt, Vlad Marinău, Nikola Markovic, Raul Mureșan, Bobe Nicolescu (noul căpitan al echipei), Enzo Vescan. Au absentat, motivat, Tudor Fometescu și Raul Igna.

Echipa se va pregăti pe plan local, similar anilor trecuți. Roș-albaștrii beneficiază de condiții optime în Oradea, motiv pentru care antrenamentele se vor desfășura în bazele sportive din localitate, acestea oferind sportivilor tot ce le trebuie pentru o pregătire fizică corespunzătoare. Treptat, echipa se va întoarce în sala de joc, acolo unde va continua pregătirea specifică pentru startul oficial al noului sezon competițional.

Vom reveni cu programul precompetițional, respectiv cu informații referitor la completarea lotului de jucători și cu calendarul competițional al echipei de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea.

Primul meci oficial în sezonul competițional 2021/22 se va desfășura fie la sfârșitul lunii septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *