Echipa de baschet pleacă la Cluj pentru o dublă de verificare

Echipa de baschet CSM CSU Oradea se deplasează la Cluj-Napoca, acolo unde la finele acestei săptămâni va susține alte două meciuri de verificare. Roș-albaștrii se vor duela cu U-BT din localitate.

Pe parcursul săptămânii precedente, formația antrenată de Cristian Achim a susținut primele meciuri de pregătire din acest sezon. CSM-ul s-a duelat cu Steaua Roșie și FMP, ambele partide disputându-se la Belgrad.

Întreg personalul sportiv (jucători și staff tehnic/medical/management) a fost supus unui nou test COVID-19. Această acțiune a fost realizată prin intermediul partenerului CSM Oradea pe parte de servicii medicale, Spitalul Pelican, cu laboratoarele Synevo. Rezultatele tuturor celor 20de teste efectuate sunt negative, astfel încât în cursul dimineții de vineri (02.10), echipa a plecat la Cluj-Napoca.

Roș-albaștrii se vor caza la hotel, vor lua masa de prânz, după care se vor retrage la odihnă. Primul meci se dispută în cursul serii de vineri, cu începere de la ora 18:30. Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă online, pe canalul YouTube U-BT Cluj-Napoca.

Cele două echipe vor juca un al 2-lea meci de verificare. Acesta se va desfășura sâmbătă (03.10), tot de la ora 18:30. Din informațiile noastre acest meci nu va fi transmis.

După cea de-a 2-a partidă, delegația otădeană se va întoarce acasă, urmând ca sportivii să aibă o zi liberă, iar de luni (05.10) se va reveni la antrenamente.

Foto: Roby Boros