Echipa de baschet se deplasează în Serbia pentru următoarele două partide de pregătire

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea se deplasează la Belgrad, acolo unde își continuă pregătirile pentru noul sezon competițional. Roș-albaștrii vor susține două teste în capitala Serbiei.

Delegația orădeană efectuează deplasarea în țara vecină pe parcursul după-amiezei de luni (06.09), urmând ca marți să se dueleze, pentru a 2-a oară în tot atâtea veri, cu Steaua Roșie Belgrad – campioana Serbiei, deținătoarea Ligii Adriatice și reprezentanta spațiului ex-iugoslav în Euroliga masculină. Se anunță un examen extrem de dificil în fața uneia dintre cele mai redutabile echipe de baschet din Europa de Est.

Cel de-al 2-lea joc la Belgrad este programat pentru joi. Adversar este London Lions. Această grupare a câștigat BBL Trophy (echivalentul Cupei Ligii), pierzând finala în British Basketball League (campionatul), respectiv în cea a Cupei Marii Britanii. Această grupare va participa săptămâna viitoare la turneul preliminar Basketball Champions League, de la Treviso (Italia). Gruparea engleză se află la cea de-a 2-a participare consecutivă în preliminariile acestei întreceri.

Lotul de jucători al CSM CSU Oradea este complet. Echipa nu are probleme de efectiv și se deplasează în Serbia cu scopul de a-și continua procesul de pregătire pentru startul oficial al noului sezon competițional. Amintim că bihorenii au învins pe DEAC Tungsram Debrecen, scor 79-71, în primul joc test din perioada precompetițională.

Foto: Roby Boros