Echipa de baschet se deplasează la Cluj-Napoca

CSM CSU Oradea se deplasează în cursul zilei de duminică (07.02) la Cluj-Napoca pentru turneul 7 din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Roș-albaștrii mizează pe o formulă completă la dubla pe care o vor susține la începutul următoarei săptămâni în BT Arena.

Trecută cu brio peste un nou set de teste, CSM CSU Oradea va susține meciurile cu numărul 19 și 20 în actualul sezon competițional. Echipa bihoreană are 8-3 în Liga Națională, în paralel fiind calificată la turneul final al Cupei României, respectiv în playoff-ul FIBA Europe Cup.

Delegația orădeană la Cluj cuprinde următorul efectiv de jucători:

  • Fundași – Giordan Watson, Vlad Marinău, Aaron Broussard, Pavle Reljic, Stephen Holt, Tudor Fometescu
  • Extreme – Bobe Nicolescu, Garlon Green, Enzo Vescan
  • Pivoți – Arturas Valeika, Cătălin Baciu, Dragan Zekovic, Nikola Markovic, Edward Petrescu

Staff-ul tehnic îi cuprinde pe Cristian Achim, Milan Mitrovic, Radovan Markovic, Marius Marinău și Cristian Dan.

Programul jocurilor pentru CSM CSU Oradea la Cluj:

  • Luni (07.02), ora 19:30, vs U-BT Cluj-Napoca
  • Marți (08.02), ora 16:30, vs CSA Steaua București

Ambele partide sunt televizate, fiind disponibile pe DigiSport și LookSport.

Formația din Cluj-Napoca are 10-0 la general și este lider al clasamentului la zi. În schimb, gruparea din capitală are 5-6 și ocupă locul al 9-lea înaintea începerii turneului 7.

Reamintim că în perioada 6-7 februarie anul curent, la București și Voluntari, se desfășoară alte două turnee ce însumează opt partide din programul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. După turneul 7 competițiile de club se vor întrerupe pentru a face loc echipei naționale, ce are programate partidele din cadrul ferestrei a 3-a contând pentru FIBA EuroBasket 2022 Qualifiers.