Echipa de baschet se deplasează la Pitești și Târgu Jiu

CSM CSU Oradea începe luna aprilie cu o dublă deplasare, la Pitești și Târgu Jiu. Echipa de baschet masculin reia aventura pe plan intern după ce și-a asigurat prezența la Final Four-ul FIBA Europe Cup.

Personalul sportiv al secției de baschet masculin a clubului orădean a fost suspus unui nou set de teste COVID-19. Rezultatele acestuia au parvenit, toată lumea fiind fiind aptă pentru participarea la următoarele provocări sportive din punct de vedere epidemiologic.

CSM Oradea se deplasează la aceste evenimente cu un efectiv de 12 jucători. Vor absenta Edward Petrescu și Ramone Moore.

Roș-albaștrii vor disputa două partide contând pentru turneul 10 din sezonul regulat al Ligii Naționale – ediția 2020/21, la Sala Sporturilor Trivale din Pitești. Acestea se vor desfășura pe 2 și 3 aprilie anul curent. Oponenți sunt două echipe clasate între primele patru în ierarhia provizorie. Programul echipei:

  • Vineri (02.04), ora 17:00, vs BC CSU Sibiu – la DigiSport
  • Sâmbătă (03.04), ora 19:00, vs BCM U FC Argeș Pitești – pe FRB TV (YouTube)

De la Pitești, delegația orădeană se îndreaptă spre Târgu Jiu, unde va susține o restanță din cadrul turneului 8. Este vorba despre meciul cu CSM Târgu Jiu. Acesta se va disputa luni (05.04), cu începere de la ora 13:00, în transmisiune directă pe FRB TV.

Foto: Roby Boros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *