Echipa de baschet susține două meciuri în deplasare pe 12 și 14 Februarie

CSM CSU Oradea își reia activitatea în Liga Națională de baschet masculin. După dubla cu Trefl Sopot din FIBA Europe Cup, acolo unde au obținut calificarea în sferturile de finală, roș-albaștrii nu au timp de jubilat.

Echipa de pe Crișul Repede se deplasează în celălalt capăt al României pentru a disputa două partide importante în competiția internă. Una la malul Dunării, iar cealaltă la malul Mării Negre.

Formația antrenată de Cristian Achim întâlnește pe CSM Galați și BC Athletic Constanța, meciuri ce fac parte din sezonul regulat al LNBM – ediția 2021/22, etapa 20, respectiv o restanță din etapa 11. Iată programul dublei:

  • Sâmbătă (12.02), ora 18:00, CSM Galați vs CSM CSU Oradea
  • Luni (14.02), ora 18:00, BC Athletic Constanța vs CSM CSU Oradea

Ambele partide pot fi urmărite în transmisiune directă pe canalul YouTube FRB TV.

Va fi cea de-a 2-a confruntare cu formația din Galați. În tur, la Oradea, CSM-ul s-a impus cu scorul de 84-62. În schimb, va fi primul duel stagional cu echipa din Constanța.

Amintim că CSM CSU Oradea are un bilanț general de 11 victorii și 3 înfrângeri. În schimb, CSM Galați are 5-14, fiind calificată la Final Four-ul Cupei României, iar BC Athletic Constanța are 7-10, însă va disputa un meci vineri (11.02) cu FC Argeș Pitești.