Echipa de baschet susține următoarele două meciuri pe teren propriu

CSM CSU Oradea susține următoarele două meciuri oficiale pe teren propriu. Acestea se vor succede la un interval de trei zile. Ambele contează pentru sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22.

Întâi, miercuri (06.04), ora 18:00, roș-albaștrii primesc vizita lui Dinamo București. Jocul face parte din programul etapei a 16-a în sezonul regulat, fiind o restanță din luna Ianuarie a acestui an. Potrivit fair play-ului competițional implementat de Federația Română de Baschet la acest meci Strahinja Jovanovic, noul jucător al CSM-ului, nu va avea drept de joc. De cealaltă parte, Ricky Tarrant și Justin Jackson se află în aceeași situație. Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport și LookSport.

Sâmbătă (09.04), ora 19:00, CSM CSU Oradea se va confrunta cu SCM Universitatea Craiova. Acest duel face parte din programul etapei a 28-a în sezonul regulat al LNBM. Este un meci disputat la data programării, astfel încât nu vor fi indisponibilități cauzate de fair play competițional în cele două tabere. Jocul nu va fi televizat, dar va fi disponibil online pe FRB TV (YouTube).

Ambele meciuri se dispută la Arena Antonio Alexe. Abonamentele sunt valabile, iar prețul unui bilet este de 15 lei la fiecare din cele două partide în parte. Bilete se vor putea achiziționa de pe platforma Eventbook.ro.