Echipa de baschet U18 masculin a debutat în noua ediție de campionat

LPS Bihorul CSM Oradea a participat la primul turneu din cadrul Campionatului Național U18 masculin – ediția 2020/21. Acesta s-a desfășurat în sala Albert Ana din comuna Livezeni, de lângă Tîrgu Mureș.

Aici s-au desfășurat meciurile contând pentru Grupa L. Au participat, alături de formația antrenată de către Zoran Vranes și Alin Cureș, U-BT Cluj-Napoca, Lucky Dragons Tîrgu Mureș, respectiv CSM Tîrgu Mureș. S-a jucat pe sistemul fiecare cu fiecare.

Echipa orădeană a fost lipsită de câțiva jucători. Vlad Marinău și Enzo Vescan au lipsit formației bihorene, dar nu este mai puțin adevărat că și echipa din Cluj a resimțit lipsa unor sportivi precum Ștefan Grasu, Modibo Diaby, Dragoș Lungu sau David Lăpuște.

Antrenorii LPS Bihorul CSM Oradea au oferit minute de joc mai multor sportivi, lucru important în contextul actual. Acestea au fost primele meciuri oficiale disputate după un an. De notat că în cadrul acestui turneu au evoluat jucătorii aflați în vizorul echipei de seniori CSM CSU Oradea, parte dintre ei antrenându-se în acest sezon de mai multe ori cu jucătorii echipe angrenate în FIBA Europe Cup și Liga Națională/Cupa României, așa cum sunt Luca Năstruț, Bogdan Creț, Denis Pătcaș sau Marian Schmidt.

Iată rezultatele înregistrate:

  • vs U-BT Cluj-Napoca, scor 74-70
  • vs Lucky Dragons Tîrgu Mureș, scor 78-32
  • vs CSM Tîrgu Mureș, scor 95-66

Cu un bilanț general de 3-0, echipa din Oradea a câștigat turneul, devansând pe CSM Tîrgu Mureș (2-1), U-BT Cluj (1-2) și Lucky Dragons (0-3).

Turneul al 2-lea în această competiție este programat pentru perioada 27-28 martie anul curent. Vom reveni cu informații referitor la numele adversarilor și locul de desfășurare al acestuia după stabilire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *