Echipa de handbal a bifat a 3-a victorie din tot atâtea meciuri disputate

CSM Oradea a învins pe HC Argeș Pitești, scor 27-19, în cea de-a 3-a etapă a Diviziei A, Seria B, la handbal masculin – ediția 2013/14. Partida a avut loc la Arena Antonio Alexe în cursul zilei de miercuri (02.10).

Formația pregătită de către Sebastian Tudor a început mai modest, văzându-se condusă pe tabela de marcaj o perioadă din prima repriză. CSM-ul a încheiat repriza cu un parțial de 9-4 pentru a intra la vestiare la adăpostul unui avantaj de trei lungimi, scor 14-11. În cea de-a doua repriză CSM-ul a menținut un avantaj pe tabela de marcaj, în pofida unei replici solide din partea argeșenilor. Finalul de meci a aparținut echipei gazdă, care s-a impus la o diferență de opt lungimi. De notat că și fomația din Pitești își câștigase primele două meciuri din actuala ediție de campionat.

Marcatorii CSM-ului: Babici – 5 goluri, Iștoc, A. Farcaș – câte 4 goluri, Cântec, R. Farcaș, Avram, Macovei – câte 3 goluri fiecare, respectiv Amihăiesei – 2 goluri.

CSM Oradea are trei victorii din tot atâtea meciuri disputate la ora actuală. Următorul meci al handbaliștilor este programat pentru 6 octombrie, în compania Universității Transilvania Cluj, în deplasare.